Takrenovering

Takrenovering

Vi  är vana takläggare i Jönköping och tar oss an alla slags takrenoveringar och kan garantera att arbetet sker på säkert sätt och tryggt genomfört. Som din takläggare i Jönköping har vi nödvändig ansvarsförsäkring om något skulle ske under arbetets gång.

Vi är ansvarsfulla och har all nödvändig utrustning som krävs för att renovera tak och garanterar alltid att våra tak håller högsta tänkbara standard och god kvalitet. När man ska renovera tak bör man alltid kontrollera tätskikt och takläkt så att de håller för fler år. Sedan tvättar eller målar vi om taket när vi vet att skikt och läkt håller för flera år framöver.

Vad kan takrenoveringens pris bli?

När ni ber om en kostnadsfri offert för en takrenovering i Jönköping kommer vi ut till er för att se vilket skick taket har så att vi kan ge en så realistisk offert som möjligt. Be därför om en offert redan i dag för att boka in takläggare för ett kostnadsfritt hembesök. Sedan får du en korrekt offert. Själva besöket och inspektionen av taket kostar inte någonting och ni förbinder er inte heller till att anlita just oss för arbetet. Ni når oss via kontaktformulär, mejl eller telefon.

Därför bör ni anlita oss för er takrenovering

När ni vänder er till våra takläggare för en renovering erbjuder vi er bland annat följande:

  • Vi hjälper er med eventuellt bygglov
  • Vi löser allt som rör ställningar och material
  • En slutkontroll tillsammans med er som fastighetsägare
  • Vi gör alltid en grovstädning efter avslutat arbete

Långsiktigt takarbete

När vi gör en takrenovering kan vi samtidigt göra underhållsplaner så att ni vet vad som kan vara nödvändiga åtgärder om fem till tio år. Oberoende om du har tegelpannor, betongpannor, ett papptak eller plåttak är vi noga med undertaket och den underliggande konstruktion för att de ska vara optimala. Vid behov byter vi ut och ersätter skadade delar. Vi kan även byta ut hela taket eller delar av det och även byta ut hängrännor och stuprör när det behövs.

Våra takläggare sköter all slags takrenovering i Jönköping och kan i samband med en sådan även ta hand om byten av hängrännor.