Takläggare Jönköping

Erfarna takläggare •

Takrenovering

Vi på Takläggare Jönköping är vana vid att ta oss an takrenovering av varierande omfattning och utlovar ett arbete som är säkert och tryggt utfört. Som bra takläggare har vi självklart heltäckande försäkringar om något problem skulle uppstå under arbetets gång. För oss spelar det ingen roll vilket material taket är tillverkat av, vi har kompetensen och utrustningen som krävs för att renovera alla slags tak och garanterar alltid ett resultat som håller hög standard och en god kvalitet.

Att renovera tak på ett heltäckande sätt

När våra takläggare gör en renovering kan vi även göra underhållsplaner så att ni vet vilka åtgärder som kan vara nödvändiga om exempelvis fem eller tio år. Oberoende av om vi arbetar med ett tegel-, betong-, papp- eller plåttak är vi noga med att kontrollera undertaket och den underliggande konstruktionen för att även den skall vara optimal, och vid behov byter vi ut och ersätter skadade delar. Vi kan antingen byta ut hela tak eller delar av det, beroende på hur skicket är. I samband med en renovering kan vi även byta ut hängrännor när det behövs.

Fördelar med en takrenovering i Jönköping utförd av oss

När ni vänder er till våra takläggare för en renovering erbjuder vi er bland annat följande:

  • Vi hjälper er med eventuellt bygglov
  • Vi löser allt som rör ställningar och material
  • En slutkontroll tillsammans med er som fastighetsägare
  • Vi gör alltid en grovstädning efter avslutat arbete

Takrenovering i Jönköping för ett bra pris

För att vi skall kunna ge en offert för takrenovering i Jönköping behöver vi kunna bilda oss en uppfattning om vilket skick taket har så att vi kan kartlägga alla nödvändiga åtgärder. Därför är ni välkomna att ta kontakt med oss för att boka in oss för ett hembesök, efter vilket vi kan informera om vårt pris för takläggare. Själva besöket och inspektionen av taket kostar aldrig någonting och förbinder er inte heller till att anlita just oss för arbetet. Ni når oss via kontaktformulären, mejl eller telefon.

OM OSS

När du behöver en takläggare i Jönköping står vi till din tjänst. Vi arbetar både med små och större byggnader.

Takläggarejönköping.com kommer hantera din förfrågan för statistikändamål samt hantera dina kontaktuppgifter för att besvara offertförfrågan.