Takläggning

Takläggning

Ta kontakt med oss och be om en offert så snart som ni behöver få hjälp av takläggare i Jönköping och vill ha ett hållbart och snyggt tak på fastigheten. Oavsett vilket material ni väljer, kommer vi att arbeta med precision. Vill ni ha plåttak, takpapp eller behöver ni byta ut vindskivor?

Vi tar hand om alla delar av er takläggning och ser till att den slutgiltiga takläggningen ser estetiskt snygg ut och skyddar er fastighet. Vet ni inte vilket material som är bäst lämpat? I så fall hjälper vi er att välja rätt.

Önskas plåttak, papptak, takpannor eller betongpannor?

Vi vill vara din takläggare i Jönköping då vi lägger om tak i alla olika slags material och kan garantera ett resultat som kommer att hålla länge. Plåttak kan hålla i 50 år, tegelpannor och betongpannor ännu längre. Om ni väljer att ta råd av oss kring vilka material som är bäst lämpade när ni skall bygga hus. Vill ni så kommer vi att titta på hur fastigheten ser ut och övriga byggnader. Vi arbetar för att åstadkomma ett resultat som är snyggt och som framhäver det speciella med er bostad och som fyller bäst funktion.

Lägga tak så det blir korrekt utfört

När man skall renovera eller bygga hus är taket det absolut yttersta skyddet mot regn, snö och väder och vind. När vi tar oss an ett nytt arbete är vi:

  • Alltid noggranna med att kontrollera underlaget innan en takläggning
  • Ser till att montera med rätt undertak och läkt
  • Lägger takpannor i rätt ordning som underlättar vattenavrinning och ger rätt utseende

Vi bygger tak till bra pris

Då ni vill anlita ett byggföretag för takläggning i Jönköping är ni alltid välkomna att kontakta oss. Eller när ni står inför en takomläggning eller renovering kan ni med trygghet vända er till oss för en sådan. Vi diskuterar gärna det arbete som ni önskar få gjort och kan sända en kostnadsfri offert så att ni som kund vet vilket pris som gäller för material inklusive arbete. Eftersom vi har flera samarbetspartners kan vi även erbjuda bättre kostnad än många andra konkurrenter, något som vi ser positivt på.

Vill ni har ett nytt tak med tegelpannor, betongpannor eller papptak? Anlitar ni oss så tar vi hand om allt underarbete och tipsar om bra materialval.